SPONSRINGSKOMMITTÉN

LBTK´s sponsringskommitté jobbar kontinuerligt med att ta fram relevanta sponsorpaket i linje med klubbens behov och verksamhet. Gruppen ser till att information och avtal finns på plats, sköter praktiska uppgifter och kontakt med leverantörer. De tar även fram införsäljningsmaterial, gör utskick och kontaktar företag.

Sponsringskommittén består idag av:

  • Ted Tingvar

Vill du vara med i Sponsringskommittén, har tips på sponsorer eller har frågor, vänligen sänd ett mail till: Ted Tingvar, [email protected]

TÄVLINGS- & TRÄNINGSKOMMITTÉN

Denna kommitée planerar och driver tillsammans med LBTKs tränare event, tävlingar, läger, avslutningar, klubbmästerskapet och mycket mer.

Tävlings- & träningskommitéen består idag av:

  • Anders Bergelin
  • Gustav Bucht

Vill du vara med i tävlings- & träningskommittén, har tips, Ideér eller har frågor, vänligen sänd ett mail till: [email protected]

Fastighet- och anläggningskommiTtén

LBTK´s Fastighet- och anläggningskommitén driver tillsammans med Styrelsen och Klubbchef planering och frågor kring underhåll av våra anläggningar.

Fastighet- och anläggningskommitén består idag av Dag Eckersten & Anders Bergelin samt medlemmar som har varit behjälpliga i vissa frågor.

Vill du vara med i Fastighet- och anläggningskommittén, har tips på underhåll, leverantörer eller har frågor, vänligen sänd ett mail till: [email protected]

INFORMATION- & KOMMUNIKATIONSKOMMITTÉN

LBTK´s Informations & kommunikationskommitée driver bland annat frågor kring hemsidan, kommunikation, sociala medier etc. Det finns mycket att göra kring dessa frågor så vi ser gärna flera frivilliga i denna kommitéen.

  • Anders Bergelin

Vill du vara med iInformations & kommunikationskommittén vänligen sänd ett mail till: [email protected] .

CAFÈ & EVENTKOMMITTÉN

LBTK´s Cafe & Eventkommitée driver och planerar vårt cafe samt våra event.

Vi skulle behöva flera nya frivilliga samt en ny ansvarig till denna kommittén. Under året har följande varit med:

  • Katarina Fagher
  • Ion Postoaca

Vill du vara med i Cafe & Eventkommittén vänligen sänd ett mail till: [email protected]

KOMMUNARBETSGRUPP

LBTK´s kommunarbetsgrupp sköter och utvecklar kontakten med kommunen avseende bidrag, avtal och andra viktiga frågor för att driva föreningen framåt.

Arbetsgruppen består idag av:

  • Rikard Paulsson
  • Gustav Bucht