Vilken härlig tennissommar vi kommer att ha i LBTK.

Fast tid utomhus

Alla som haft en fast tid under sommaren 2018 har fått en faktura. Kostnaden är 900 kr precis som förgående utomhussäsong. Alla som hade fasta tider förra året får fortsätta med sin tid ( tider), vi vill att du betalar senast den 15 april. Detta för vi skall kunna planera en händelserik sommar.

Efter den 15 april delar vi ut de tider som är lediga till dig som önskar detta.

Har du inte fått faktura, men hade tid, betala in 900 kr till LBTK:s plusgiro 630016-4 ange tid det gäller och namn.

 

Ronnebyläger ” Ett läger för dig som spelar seriespel och tävlar”

Den 17-19 maj kommer vi att ha vårt läger för de tävlande juniorerna på klassisk tennismark i vackra Ronneby. För elever födda 01-08 som har deltagit i seriespel och andra tävlingar finns möjlighet att få många timmar på gruset, klubbutbyte på lördagseftermiddagen med Karlskrona TK med efterföljande grillning, och andra roligheter tillsammans med Magnus, Ivan, Andy, och David.

Hela gänget bor i 3-bäddsrum på Ronneby Brunn, där vi har tillgång till 6 grusbanor och bra med utrymme i en härlig miljö för alla andra aktiviteter på agendan.

Avgift: 1700 kr. I priset ingår boende, tennis, och mat (middag på fredag, frukost, lunch, och middag på lördagen, frukost och lunch på söndagen).

Transport: Ingår inte i avgiften. En del kör upp, en del tar tåg. Vi lägger upp det här när vi fått in anmälningar. Vi åker upp under dagen på fredag, och hem efter lunch på söndagen.

Anmälning: Anmälan senast den 8 april via mail david.lbtk@gmail.com och betala in avgiften till LBTKs plusgiro: 630016-4.

Sommarens Vuxenkurs 14-16/6

Vår populära vuxenkurs arrangeras åter igen och det brukar bli fullbokat ganska omgående. Du anmäler dig och betalar via Matchi.  Är du inte medlem betalar du in medlemsavgiften via Matchi där du då först registrerar dig.

Det kostar 800 kronor att vara med och det gäller sex träningstimmar, fredag 19-21, lördag 17-19, söndag 12-14 eller 14-16.  Det är först till kvarn som gäller. Vi har 28 platser på kursen

Våra tävlingsarrangemang under sommaren

Kom ner till vår fina anläggning och se på härlig junior tennis. I år spelas det både våra klubbtävlingar men vi gästas också av Junior SM Racet för 14- åringar en kvaltävling inför Junior-SM i Båstad. Lägg därtill att LBTK fått uppdraget att genomför LM för Skåne/Halland men även EH Next Generation zonspel som arrangerats under många år. Mer specifik information kommer om varje tävling.

  • Elite Hotels Next Generation Zonspel 2-5 maj
  • Bjärreds SM -Race 22-26 maj
  • Bjärred Open 30/5-2/6
  • Landskapsmästerskapen Skåne/Halland 15-18/8 samt 22-25/8

 

Klubbresa till Swedish Open med dubbelspel, måndag 15/7 ( en heldag )

Vi åker gemensamt med egna bilar till Båstad. Vi har bokat tennisbanor på Båstad Sportcenter mellan kl 09.00-12.00. Då kommer vi att genomföra en dubbeltävling efter detta tar vi oss ner till Tennisstadion i Båstad där vi njuter av att se ATP spelare i Swedish Open. Givetvis skall vi hinna med en lunch också som vi bokat på Båstad Sportcenters välkända restaurang.

Vem kan vara med ? Alla ung som gammal som kan spela tennis och gillar spela dubbel. Vi kommer att byta motståndare och medspelare i varje match.

Mer information och kostnad för denna dag kommer i slutet av April. Då vi skickar ut inbjudan till alla som är registrerade i Matchi.

Några frågor om detta ta kontakt med Magnus Hansson via mail eller mobil

Ser fram mot en härlig tennissommar

Håll serven ….. Njut av ditt tennisspel !!

Magnus Hansson

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *